Het Boekenweekfestival

Stichting CPNB, uitgeverij Das Mag, Frontaal en Boekhandel Van Gennep organiseren gezamenlijk in totaal 10 leesclubs in Rotterdam ter ere van de boekenweek. Deze leesclubs vinden plaats op diverse locaties in Rotterdam.

Tijdens de leesclub ga je samen met een gespreksleider en 24 andere lezers in gesprek met elkaar én de schrijver van het boek. Het betreffende boek krijg je op voorhand thuisgestuurd.

Er worden leesclubs georganiseerd met deze schrijvers: Valentijn Hoogenkamp, Jante Wortel, Alex BoogersRob van EssenNina PolakIsrael van DorstenBabs Gons, Forugh Karimi, Tom Hofland en Erik Jan Harmens.

Daarnaast is er een speciaal programma in het cultureel kloppend hart van Rotterdam, Worm, met de Boekenweekauteurs Lize Spit en Raoul de Jong, waar zij door middel van lezersvragen worden geïnterviewd rondom het boekenweekthema ´Ik ben alles´. Na afloop wordt er een slotfeest georganiseerd.

De kaarten voor deelname aan een van de leesclubs (inclusief boek) kosten € 35, de kaarten voor het interview (zonder boek) kosten € 20. Koop hier je kaarten.

Informatie

 • Begin:

  17-03-2023 20:00
 • Einde:

  18-03-2023 04:00
 • Locatie:

  Rotterdam diverse locaties
 • Online / offline:

  Offline