Meesterdeal

Als Bo van Lierop ontdekt dat haar 16-jarige dochter Eva een verhouding heeft met haar mentor, een man van tweeënveertig, lopen de spanningen binnen het gezin hoog op. Het feit dat Bo en Adam al jaren een geheim met zich meedragen, een geheim dat zij beter eerder hadden kunnen vertellen, maakt de situatie er niet eenvoudiger op. Is dat de reden dat Adam zich steeds vreemder gaat gedragen?
Bo’s enige uitvlucht is haar vrijwilligersbaantje bij de Hulplijn en in het bijzonder Emiel, een cliënt met wie ze een band opbouwt. Emiel weet een manier om haar te helpen.
Net als Bo op het punt staat om de confrontatie aan te gaan, gebeurt er iets wat een schok van ontzetting teweegbrengt.

Marlen Beek-Visser debuteerde in 2015 met de thriller Stem!wat haar direct een nominatie opleverde voor de Schaduwprijs (prijs voor het spannendste debuut. Eerder werd een vijftiental verhalen van haar hand gepubliceerd in evenzoveel verhalenbundels.
Marlen is mede-oprichter van het schrijverscollectief Moordwijven.

De pers over Stem!:
“Een bijzonder goed geschreven boek, met de korte hoofdstukken goed op spanning gehouden. Knappe psychologische ontwikkeling (jury Schaduwprijs 2016)
“Stem! behoort tot de top 10 zomerthrillers van 2015 (Vrouw; bijlage Telegraaf)
“Een debuut dat zich onderscheidt met een verhaal dat er regelrecht inhakt. Wendingen die niet te voorzien zijn en dan is er ook nog die ene twist die maakt dat de ontknoping briljant is”. (Wendy Wenning-Vrouwenthrillers.nl)
“En daar zit ook de absolute kracht van de schrijfstijl en de originaliteit van Beek-Visser: ze laat je als lezer een band opbouwen met de hoofdpersoon.”((Diede de Haas voor Hebban)

Informatie

Recensies

Meesterdeal