Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten

De Nederlandse Boekenbon

De mooiste bon van Nederland is wel De Nederlandse Boekenbon. Want is een Boekenbon niet heerlijk om cadeau te geven of te krijgen?! Natuurlijk kun je bij Bazarow betalen met deze bon.

We gaan in tegenstelling tot grote internetboekhandels geen eigen boekenbon ontwikkelen. We kiezen heel bewust voor De Nationale Boekenbon en willen daarmee de huidige infrastructuur van het boekenvak ondersteunen. De Boekenbon is al niet alleen al jaren een prachtige cadeau om mensen te geven. Zeker zo belangrijk is dat de opbrengsten direct terugvloeien naar de boekensector, en dat is toch een van onze hoofddoelstellingen.

Daarnaast is het klanten erg praktisch dat ze in alle boekhandels met dezelfde boekenbon kunnen betalen. 

Hoe werkt het?
Kies bij betaalopties voor Boekenbon. Vul daarna je kaartnummer en pincode in, die vindt je beide op je Boekenbon. Het bedrag wordt dan van je kaart afgeschreven. Is het bedrag hoger dan je saldo op je boekenbon?  Dan kun je het resterende bedrag met Ideal betalen.

Voor meer informatie: https://www.boekenbon.nl/

VVV Cadeaukaart

Ook is afrekenen met de VVV Cadeaukaart mogelijk. Je vinkt aan bij je bestelling dat je wilt betalen met een VVV Cadeaukaart. Je vult het nummer van de kaart in en klaar. Wanneer het saldo op de kaart te laag is om de volledige bestelling af te rekenen, dan wordt het bedrag met een aparte iDeal betaling aangevuld.

Over de VVV Cadeaukaart: Met de VVV Cadeaukaart heb je een keuze uit duizenden winkels en webshops, maar ook attractieparken, wellness en musea waar je de cadeaukaart kunt besteden. Daarmee is de VVV Cadeaukaart de nummer één cadeaukaart met het grootste aanbod van Nederland.

Voor meer informatie: https://www.vvvcadeaukaarten.nl/vvv-cadeaukaart

Voor het opvragen van je saldo: https://www.vvvcadeaukaarten.nl/saldo-checken

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden