Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

10 redenen waarom ook jij Het huis aan de singels wilt bestellen

donderdag 10 juni 2021

De debuutroman Het huis aan de singels van Tine Versteegh is nog tot 20 juni te bestellen en hier zijn tien redenen om dat vooral te doen:

  1. De lovende woorden van Jan Vantoortelboom, auteur van onder meer het prachtige DWDD-boek van de maand Meester Mitraillette: "In een indrukwekkend zuivere en vlotte stijl neemt Tine Versteegh je mee in het leven en de gedachten van een beschadigde jonge vrouw, een vrouw die je na afloop zou willen ontmoeten om in een woordeloos gebaar van troost even je armen om haar heen te slaan."
  2. Grote kans dat je Versteegh als schrijver al kent, ze publiceert namelijk veel en is ghostwriter. Geen bekende naam, wel bergen ervaring.
  3. Je steunt graag leuk originele, creatieve ondernemende projecten.
  4. Zeker als ze ook nog eens bijzonder duurzaam zijn (zie ook het artikel in Bazarow magazine van 28 mei), want op 20 juni wordt de opdracht voor het drukwerk gegeven en wel voor het aantal dat dan verkocht is.
  5. Steun je graag je lokale boekhandel? Goed plan. Vraag hen het te bestellen en ook zij worden er beter van.
  6. De roman heeft een eigen soundtrack. Je krijgt 2 mp3’s toegestuurd met prachtige pianomuziek van Roeland Drost die hij - geïnspireerd door het verhaal - heeft opgenomen enkel voor de lezers van het boek. Je kunt een fragment horen in het promofilmpje op hethuisaandesingels.nl.
  7. Uitgeverij Donkigotte is geen reguliere uitgeverij, maar is ondernemend en creatief, waarbij professionele kwaliteit voorop staat.
  8. Renate Dorrestein had stevige kritiek op een novelle die Versteegh zo’n vijftien jaar geleden schreef. Dat was een ware stimulans voor de toen nog beginnende auteur. Hoe jammer dat Dorrestein de vruchten niet kan zien van vijftien jaar workshops, manuscripten weggooien en opnieuw beginnen, schaven en schrappen en de samenwerking met een professionele literaire redacteur. Jij kunt dat wel, dus laat die kans niet lopen.
  9. Je geeft, net als vele anderen, graag romans cadeau. Dus maak iemand blij met dit boek!
  10. Je gaat ongetwijfeld nog meer van deze auteur horen, linksom of rechtsom. Hoe gaaf is het dan zo’n uniek exemplaar van haar debuutroman gekocht en gelezen te hebben?

Je kunt nog slechts een week bestellen op www.hethuisaandesingels.nl.  

De hamvraag

Maar waar gaat die roman dan over? Dat lees je hier, net als het eerste hoofdstuk. Je wilt daarna vast doorlezen. 

--

Redactie Bazarow (nee, Bazarow heeft geen financiele belangen in dit boek, we steunen graag bijzondere projecten in het boekenvak!)

 

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden