AKO voert senioren-uurtje in

Boek- en tijdschriftenwinkel AKO voert sinds vorige week woensdag een senioren-uurtje in. Senioren kunnen van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 10.00 bij AKO winkelen. Daarmee hoopt AKO hun winkels veiliger te maken voor oudere bezoekers, omdat ze dan minder kans lopen om besmet te worden met het coronavirus. AKO roept andere klanten op om pas na 10.00 uur hun winkel te bezoeken. Zo kunnen ouderen met een geruster gevoel winkelen. 

Ook andere boekhandels doen hun best om zoveel mogelijk maatregelen rondom het coronavirus in acht te nemen. Zo is het in sommige boekhandels alleen nog mogelijk om met pin te betalen en mogen er maar een beperkt aantal klanten de winkel in. Ook hebben sommige boekhandels een bezorgservice opgezet, zodat klanten in de regio tijdens het thuiszitten toch hun boeken kunnen kopen. 

In de boekenwereld zijn meerdere initiatieven in het leven geroepen om het lezen tijdens de coronacrisis te bevorderen. Zo werd de Boekenweek verlengd tot Boekenmaand en startte Stichting CPNB de #ikleesthuis-campagne. Met beide initiatieven wil de CPNB lezers aanmoedigen om juist in deze ongewone tijden zoveel mogelijk te blijven lezen. 

--

Door Jorien Tromp
Foto door Cem Saka via Pexels

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden