Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Bazarow Magazine nr. 22 verschenen, met nieuwe schrijfopdracht voor lezers

zaterdag 4 december 2021

Het zijn bijzondere tijden en helemaal vrolijk worden de meeste mensen er niet van. Corona, lockdowns, klimaatopwarming, tweespalt in de samenleving, de machtsgreep van China in het oosten - het gaat maar door. Hoe moet het nu verder? De problemen lijken zo onmetelijk groot…  
 
Dit is een boekenmagazine, geen politiek handvest over hoe het allemaal beter kan. Natuurlijk prijzen we met regelmaat boeken aan met analyses van de problemen in de wereld en soms zijn er zelfs enkele met oplossingen. Maar de functie van boeken is niet alleen maar het vermeerderen van kennis: boeken zijn ook voor de ontspanning, even wegkruipen in een hoek met een fijn boek. Nog beter zijn boeken die troost bieden en die ons ontroeren. Die kunnen we in deze tijd hard gebruiken. Laten we die boeken maar eens in kaart brengen, als lichtpuntjes in een duister tijdvak. 
 
Daarom start Bazarow Magazine met een nieuwe reeks bijdrages van lezers. We willen weten welk boek jou troost bood of ontroerde. Welk boek koester je daardoor meer dan andere? Laat het ons weten. Vertel waarom dit boek zo speciaal voor je is, waarom dit boek je door een lastige periode in je leven heeft geholpen, of waarom je door dit boek het niet meer droog hield? Wil je meedoen? Lees er alles er over in dit nieuwe nummer van Bazarow Magazine. Als je artikel wordt geplaatst ontvang je een Bazarow-boekenbon van 50 euro.

Veel leesplezier!

--

Team Bazarow
 

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden