Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Beetje teveel geheimen in prima debuut

maandag 24 augustus 2020

Datum: 24-8-2020

Toen ik de achterkant van De beste leugen las, was ik meteen enthousiast. Sinds ik als kind de film The parent trap heb gezien, ben ik dol op boeken die gaan over tweelingen/dubbelgangs/personages die elkaars plek in nemen. Ik was dus blij toen ik dit boek kon toevoegen aan mijn lijstje. 

Leslie moet na de dood van haar vader op zoek naar haar zus Robin, waar ze al tien jaar geen contact meer mee heeft. Ze ziet er tegenop, maar ze wil graag de erfenis hebben die haar vader heeft achter gelaten en dat moet met Robin erbij. Vanaf het begin van het boek lees je vanuit drie verschillende perspectieven. Namelijk die vanuit Robin (die zich in het verleden afspeelt), Leslie en Mary. 

Veel geheimen om te ontdekken

Omdat je vanuit drie perspectieven leest, leer je de personages goed kennen. Hierdoor merk je al snel dat de personages niet helemaal eerlijk zijn tegen elkaar. Het boek laat je lang in spanning, want je blijft op de achtergrond voelen dat er iets niet klopt en dat er meer geheimen zijn om te ontdekken. Hierdoor blijf je doorlezen. 

--

Lees hier de hele recensie

 

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen