Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Beroepen in de Nederlandse Sagrada Familia

donderdag 7 oktober 2021

Het mysterie van het steenhouwertje een boek dat bij het thema van de Kinderboekenweek 2021  'Worden wat je wil' past? Jazeker!

Er verschijnen heel wat kinderboeken die op leuke originele manieren allerlei beroepen presenteren. Het doel dat de organisatie van de Kinderboekenweek 2021 voor ogen heeft: kinderen lekker laten fantaseren over wat ze willen worden. Vooral fantaseren en dromen wat je wil worden staat hierbij voorop.

Op zoek gaan naar boeken die te maken hebben met allerlei beroepen hoeft niet. Er is zo’n groot aanbod; als je op zoek gaat op internet dan kom je heel veel passende titels tegen.

Het boek Het mysterie van het steenhouwertje zal geen associaties opwekken met beroepen. Toch is dat zo. Op een unieke wijze worden er hier een aantal beroepen genoemd. Al deze beroepen hebben te maken met Mark, alias Superhavik die door alle ruimtes van de Koepelkathedraal zoekt naar de dief die een robijn heeft gestolen. En onderweg komt hij mensen tegen die op al die plekken aan het werk zijn. De beroepen die langskomen zijn geen alledaagse beroepen. Glas-in-lood-zetters, goudsmid, steenhouwer, schilder, metselaar, vergulder, houtsnijder, architect, opzichter, orgelbouwers. 

Al deze beroepen zijn te ontdekken in het verhaal of in de illustraties. Dus we zien al die mensen aan het werk in het boek over de Koepelkathedraal. En na de Kinderboekenweek blijft dit boek actueel. Zeker als voorbereiding op een bezoek aan de Koepelkathedraal in Haarlem, de Nederlandse Sagrada Familia staat er op Kinderboeken.nl. In de herfstvakantie?

--

Rita Pontororing

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden