Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Beste spirituele boek 2021

maandag 8 februari 2021

Mirjam van der Vegt won op 7 februari 2021 de prijs voor het Beste Spirituele Boek van het afgelopen jaar met haar boek De kracht van rust. Dit werd bekendgemaakt in het tv-programma Jacobine op 2 (KRO-NCRV).

Mirjam van der Vegt (1977) is een Nederlandse journalist. Ze is werkzaam als schrijver, spreker en (stilte)trainer. Na een hbo-opleiding Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede werkte ze bij de actualiteitenprogramma's Twee Vandaag en Netwerk. Daarna startte ze met het schrijven van achtergrondartikelen voor het programmablad Visie (EO). Ze werkte aan verschillende projecten, zoals een documentaire over homoseksualiteit, een lessenpakket over zelfdoding en een e-cursus rondom stilte.

De hele maand februari 2021 staat in het teken van de Maand van de Spiritualiteit. Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving, vooral in deze onzekere tijd. 
De vakjury van de Maand van Spiritualiteit bestaat dit jaar uit: Eveline Helmink (Hoofdredacteur Happinez), Jacobine Geel (tv-presentator van Jacobine op 2 en Op Adem), Jelle Hermus (oprichter van soChicken.nl en winnaar van Beste Spirituele Boek 2018), Kitty Geerts (werkzaam bij Boekhandel De Kler) en Olaf Tigchelaar (boekverkoper bij boekhandel Kramer & van Doorn).

De jury spreekt vol lof over het boek van Mirjam van de Vegt: “Acht tegendraadse lessen die je laten inzien wat rust nemen doet met je gezondheid. Praktisch, verdiepend en nodigt uit tot zelfreflectie. Het boek wijst je de weg naar een mindset die innerlijke rust brengt en daarmee relativering, focus en overzicht.”

De vakjury nomineerde een zestal titels waar het publiek op kon stemmen:

Het verlangen naar zin, Hans Alma (Ten Have)
Wijzen naar de maan, Jan Geurtz (Ambo|Anthos)
De jongen, de mol, de vos en het paard, Charlie Mackesy (Kok, vert.: Arthur Japin)
De lege hemel, Marjan Slob(Ambo|Anthos)
Socrates op sneakers, Elke Wiss (Ambo|Anthos)
En dus de winnaar: De kracht van rust, Mirjam van der Vegt (Ten Have)

--

Sabine Bunschoten

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden