Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Boekhandels op afspraak weer open: hoe pakken zij dit aan?

woensdag 3 maart 2021

Vanaf vandaag mogen de boekhandels weer open, op afspraak. Diverse boekhandels geven klanten tien minuten winkeltijd. Wel zijn er een aantal regels aan verbonden. De corona regels die al golden blijven gelden. Tevens moet er vier uur tussen inplannen en de afspraak zitten. Ondanks al deze maatregelen kondigen diverse boekhandels op sociale media aan open te gaan. Dit leidt tot verschillende manieren van opengaan, we zetten er een aantal voor u op een rij:

Athenaeum Boekhandels uit Amsterdam en Boekhandel Steven Sterk in Utrecht laten weten dat je op afspraak weer langs kunt komen. Boekhandel Savannah Bay in Utrecht, gespecialiseerd in poëzie en literatuur, gender studies, lgbtqia+literatuur en postkolonialisme is vanaf vandaag ook weer open. Voor meer informatie rondom het maken van een afspraak klik hier. Je kunt online intekenen via Calendly voor een timeslot van minimaal 10 en maximaal 30 minuten. Ze hebben dinsdag tot zaterdag slots van 11-16.30u. Op zondag en maandag is dat 14-16.30u. Het intekenen voor een slot gaat met naam en e-mailadres.Boekhandel Bijleveld in Utrecht gaat nog maar 3 dagen open op afspraak namelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. Je kunt de boekhandel bellen (0302310800) of mailen (boekhandel.blijeveld@gmail.com) om een afspraak te maken voor een bezoek in de boekhandel.

Ook Boekhandel Van Rietschot in Rotterdam laat weten weer open te zijn voor het winkelen op afspraak. Klik hier om een afspraak te maken. 


Boekhandeldekler in Leiden liet ook weten dat zij open zijn. Een bezoek duurt minimaal 10 en maximaal 25 minuten. Je moet alleen komen, want er zijn maar twee klantplekken beschikbaar per half uur. Je kunt bellen ( 071-5120885) of mailen (leiden@dekler.nl) om een afspraak te maken.

Boekhandelspui in Vlissingen laat weten dat je hen kan bellen (0118- 855188) voor het maken voor het ‘winkelen op afspraak’


Boekhandelstevens in Hoofddorp is ook te bereiken via mail (info@boekhandelstevens.nl) en telefoon (023-5640905) voor het maken van een afspraak.

--

Sabine Bunschoten

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden