Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Brommer op zee komt met een boekenclub app

woensdag 7 juli 2021

De VPRO heeft de Brommer op zee-app online gezet. Brommer op zee is een tv-programma waarin presentatoren Ruth Joos en Wilfried de Jong iedere week met schrijvers en dichters praten over hun werk. Onder andere Tommy Wieringa, K. Schippers, Aimée de Jongh, Cees Nooteboom en Hanna Bervoets zijn al langsgekomen in afleveringen. Een breed scala aan schrijvers dus. Helaas is het programma nu met zomerstop, maar voor iedereen die geen hele zomer kan wachten op nieuwe afleveringen heeft de VPRO nu een app gelanceerd. 

In de app staat iedere maand een boek online dat je gratis kan lezen. In de boeken staat bij verschillende stukken commentaar van de schrijver, maar ook reacties van andere lezers en leesopdrachten. Je kan dus op een hele interactieve manier met een boek bezig. Na een maand verdwijnt het boek weer en komt er een ander boek beschikbaar. 

De hele maand juli kun je nog Kom hier dat ik u kus van Griet op de Beeck lezen. In de app kom je dan opmerkingen van Op de Beeck tegen, zoals: 

"Het boek opent met een motto van Rilke, wat voor mij raakt aan de essentie van ons aller bestaan. Angsten hebben we namelijk allemaal: ongeacht onze leeftijd, ons geslacht of onze voorkeuren. Geloof jij dat het waar is, wat Rilke zegt? Zijn onze angsten in essentie hulpeloze zaken die louter onze liefde behoeven? En wat zijn jouw eigen draken; waar ben je zelf het meest bang voor?"

Als je het lezen van een klein scherm vervelend vindt of je probeert je schermtijd te beperken, kun je het boek uiteraard ook bij Bazarow bestellen, via deze link. 

De afleveringen van Brommer op zee zijn online te bekijken, via deze link. 

-- 

Richtje Scholtmeijer 

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden