Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Brommer op zee meer kijkcijfers

dinsdag 25 mei 2021

We weten natuurlijk niet of de Bazarow-actie #ikkijkbrommeropzeeterug heeft geholpen, maar feit is dat de afgelopen zondag meer mensen keken naar het VPRO/Canvas boekenprogramma Brommer op Zee.

De collega’s van Tzum melden dat er 84.000 kijkers op het programma afstemden. En daar komen alle terugkijkers nog bij, bijvoorbeeld ondergetekende, die vanochtend op Brommer afstemde. In de uitzending van zondag zaten onder andere Cees Nooteboom en Marjolijn van Heemstra. Nooteboom schreef het essay Over het Japanse klooster Kozan-ji en de beroemde dierentekeningen. Hierin schrijft hij over zijn ontdekkingen in het klooster Kozan-Ji in het noorden van Kyoto, waar rollen met tekeningen van speelse dieren uit de vroege dertiende eeuw te vinden zijn.

Marjolijn van Heemstra (1981) vertelt over haar boek In lichtjaren heeft niemand haast - een pleidooi voor meer ruimte in ons leven. Een boek over de verschillende percepties van ruimte: in ons hoofd, in ons leven en de ruimte voorbij de aarde. In deze uitzending onder andere Marjolijn van Heemstra en Cees Nooteboom.

Jeroen Olyslaegers zat in het schrijfhok en schreef een stuk over Antwerpen.

En; blijven terugkijken mensen. https://www.npostart.nl/brommer-op-zee/23-05-2021/VPWON_1329971

--

Roeland Dobbelaer

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden