Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Crowdfunding voor Kinderboekenweek op Aruba & Curaçao

maandag 8 maart 2021

Levendig Uitgever, uitgever van kinderboeken, werkt al jaren samen met de Nationale bibliotheken van Aruba en Curaçao om het Kinderboekenweekgeschenk op de eilanden te krijgen. Voor de editie 2021 heeft Jeroen Hoogerwerf, uitgever bij Levendig Uitgever, een crowdfunding opgezet. 

Net als in Nederland vieren Aruba en Curaçao de Kinderboekenweek. Deze week, waarin boeken voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar centraal staan heet op Aruba Festival di Buki pa Muchanan (het Kinderboekenfestival) en op Curaçao Siman di Ban Lesa (Week van de leesbevordering). Het thema van dit jaar sluit aan bij het Nederlandse thema Wat wil je worden? Het boek wordt in Aruba uitgegeven in het Nederlands en Papiamento, en voor Curaçao in het Nederlands en Papiamentu.

Wanneer de schrijvers van de boeken klaar zijn met verhalen en gedichten over het thema, gaan de vertalers, redacteuren en illustratoren aan de slag. In de zomer laat Hoogerwerf het boek drukken en verschepen naar de eilanden. 

Jeroen Hoogerwerf is uitgever. Hij startte Levendig Uitgever in 2013 om kinderen door boeken te ondersteunen in hun sociaal-emotionele en persoonlijke ontwikkeling. Ook schreef hij diverse kinderboeken en is hij hoofdredacteur van de methode Kleur op school

Doneren aan deze actie kan hier

--

Daniël Klok

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden