Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

De Kookboekenweek gaat morgen van start!

donderdag 5 november 2020

Morgen start de kookboekenweek 2020. Dit is een initiatief van het CPNB, tijdens de week staan kookboeken en lekker eten centraal. “Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: allemaal te zien, te proeven en te beleven in uw boekhandel en bibliotheek.” Voorheen stond de Kookboekenweek bekend als de Kookboeken7daagse, die georganiseerd werd door Fusina Verloop, oprichtster van de website www.kookboekennieuws.nl

Tijdens de kookboekenweek zijn verschillende evenementen. Deze staan op de website van de Kookboekenweek. Aan de vooravond van de week is de uitreiking van het gouden kookboek. Dit is de prijs voor het beste, oorspronkelijk Nederlandstalige, kookboek. We schreven eerder over de longlist, die kan je hier bekijken. Het Gouden kookboek wordt toegekend door de ‘jury van fijnproevers’. Deze jury bestaat uit verschillende experts op het gebied van kookboeken. De jury maakt verschillende gerechten uit de kookboeken waarna ze hun oordeel uitbrengen.

De ‘jury van fijnproevers’ bestaat dit jaar uit: Bart van Aken (boekhandel Paard van Troje in Gent), Daan van der Valk (boekhandel De Vries Van Stockum in Haarlem), Jonneke de Zeeuw (Culinair publicist en influencer), Makkie Mulder (voorzitter en voormalig hoofdredacteur van Delicious) en Sarriel Taus (culinaire duizendpoot en ondernemer). 

De kookboekenweek loopt van 6 t/m 15 november 2020.

--
Door Isolde Kors

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen