De Leespluim juni 2020 voor een thriller

Thrillers winnen nooit literatuurprijzen schreef Henk Vlaming, redacteur thrillers. Lees zijn inleiding op de voorpagina van Bazarow Magazine 21 waarin Henk een lans breekt voor het lezen van een thriller in de Spannende Boeken Weken. Na het lezen van zijn enthousiaste aanbeveling ga je aan de thriller. Dat kan niet anders, hij heeft een aantal spannende boeken op een rijtje gezet.

Maar... waar een thriller normaal gesproken geen prijzen wint, doet hij dat wel bij de rubriek kinderboeken. De Leespluim 2020 heeft deze maand Éen vos. Een telboekthriller als winnaar. Hoe een kinderboek voorop kan lopen in de prijzen voor het genre thriller. De vos op de cover ziet er nog aardig uit, maar dan... "Eén hongerige vos." Met een goede voorleestoon zal  de spanning er al een beetje inkomen want wat doet de hongerige vos?

Een terechte winnaar van de Leespluim! Henk Vlaming, en alle voorlezers beleef de spanning mee met de kinderen die jullie voorlezen! Lees ook het juryrapport op de site van Sardes en de activiteiten die bij dit boek zijn ontwikkeld.  

--
Door Rita Pontororing

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden