Bazarow stopt per 25 mei als boekverkoper, maar gaat door als boekenplatform. Lees hier het nieuwsbericht !

De meeste boeken gelezen op vakantie

vrijdag 13 mei 2022

[Lifestyle] Op vakantie gaan betekent uiteraard ultiem ontspannen, en hoe doe je dat beter dan een vakantiebestemming met lekker veel zon? Juist, met een zonnige bestemming én een goed boek! Stel jezelf eens voor: die vakantie aan zee, de zon, het geluid van de golven en die hardcover met een pakkend verhaal in uw handen. Dat is de droom, toch?

Man Met Zonnebril Leesboek Over Waterlichaam

Alle tassen zijn gepakt: de bikini’s, jurken, broeken, knuffels, zonnebrand en duikbrillen zijn klaar voor vertrek. Naast alle bagage die je meeneemt, is er natuurlijk ook nog ruimte voor een boek… of wellicht meer dan één? Je kunt natuurlijk niet je hele boekenkast meenemen, dat begrijpen wij allemaal. Dan is de volgende vraag: welke boeken zijn het waard om mee te gaan naar dat ene heerlijke vakantiehuisje? Wij helpen je graag een eindje op weg. Hier zijn de meest gelezen boeken op vakantie!

1. De meeste mensen deugen
Een indrukwekkend verhaal dat ogen doet openen. Schrijver Rutger Bregman neemt je mee terug in de tijd en laat ons zien dat er goedheid zit in de mens.

2. Lucinda Riley’s pareltjes
Wie van lezen houdt, heeft deze naam niet kunnen missen: Lucinda Riley. Schrijfster van de oh zo bekende boekenserie ‘De zeven zussen’. Ga jij mee op zoek naar de waarheid met de zeven zussen?

3. Sapiens
Open dit boek en verdwijn in de geschiedenis van de mens. Hoe zijn we hier gekomen en waar komen we vandaan? Leerzaam en zeer interessant!

4. Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt
Een boek gemaakt om rust te vinden: perfect voor op vakantie. Hoe ga je om met negatieve emoties, waar in het drukke leven van nu neem jij een rustmoment? Lees dit boek en kom nog relaxter weer thuis dan je al zou doen.
Als je wat meer van het Young Adult genre houdt… hebben we hier nog een paar toppers voor je. Of je graag in het Engels of Nederlands leest, het verhaal blijft goed.

5. The Invisible Life of Addie LaRue
Het onzichtbare leven van Addie LaRue: het boek is zo mysterieus als het klinkt. Wat gebeurt er als je een deal sluit met de duivel? Hoe is het leven als niemand jou onthoudt of herkent? Ga mee op een reis van 300 jaar met Addie en zie hoe het leven is van een vergeten persoon…

6. Colleen Hoover haar verhalen
Verity, It Ends With Us en Reminders of him… allemaal bestsellers van Colleen Hoover. Deze schrijfster is erg populair onder de jongeren. Meeslepend is de goede benaming voor haar verhalen. Welk verhaal kies jij?

7. The Inheritance Games
Een erfenis van miljarden euro’s, en dat van een wild vreemde… Om dit geld te mogen innen, moet Avery een jaar lang in het huis van de overleden man gaan wonen. Eén probleem: ze woont er samen met de onterfde familie, vinden zij het leuk dat Avery er vandoor gaat met hun geld? Denk het niet… Blader door de pagina’s en beleef de Inheritance Games zelf.

--

 

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden