Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

De Nederlandse Boekenbon nu ook te besteden bij Bazarow

woensdag 23 juni 2021

Het heeft even geduurd voordat de betaalsystemen goed op elkaar waren afgestemd, maar sinds deze week is ook De Nederlandse Boekenbon te besteden bij Bazarow.com.

Boekenbon kopen? De Nederlandse Boekenbon | Cadeaubon.nl

De Nederlandse Boekenbon wordt uitgegeven door De Nederlandse Boekenbon B.V., een non-profitorganisatie met als doel om het lezen te bevorderen en de boekverkoop te stimuleren. De organisatie van de Boekenbon is een dochterorganisatie van de Coöperatieve Koninklijke Boekverkopersbond, waar ook Bazarow lid van is.

De Boekenbon bestaat al ruim 75 jaar en is een gezichtsbepalend verkoop- en promotiemiddel voor de boekhandel. De Boekenbon is onder andere bedoeld om meer consumenten naar de winkel te trekken, en zorgt voor ongeveer 15% extra omzet in de boekhandel. Ook sponsort de Boekenbon bijvoorbeeld de Literatuurprijs voor fictie en non-fictie. Deze prijs was voorheen onder meer bekend onder de naam AKO Literatuurprijs en Bookspot Literatuurprijs. 

Volgens Bazarow hoofdredacteur Roeland Dobbelaer is het een logische keuze om te kiezen voor De Boekenbon. “We gaan in tegenstelling tot grote internetboekhandels geen eigen boekenbon ontwikkelen. We kiezen heel bewust voor De Nationale Boekenbon en willen daarmee de huidige infrastructuur van het boekenvak ondersteunen. De Boekenbon is niet alleen al jaren een prachtige cadeau om te geven én te krijgen. Zeker zo belangrijk is dat de opbrengsten direct terugvloeien naar de boekensector, en dat is toch een van onze hoofddoelstellingen.”

--

Redactie Bazarow

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden