Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Doe mee aan de ILFU's Internationale Verhalenwedstrijd

vrijdag 7 augustus 2020

Datum: 07-08-2020

We need stories. Het internationale literatuurfestival ILFU staat in het teken van het vertellen van verhalen en houdt de vinger aan de pols van onze tijd. Dit turbulente jaar vraagt om nieuwe verhalen. Verhalen uit alle mogelijke hoeken en in alle mogelijke vormen om het hier en nu, ons verleden en onze toekomst te begrijpen en te kunnen doorgronden. Maar ook verhalen die ontroeren, troosten en ons afleiding en ontspanning bieden.
Daarom organiseert het ILFU de Internationale Verhalenwedstrijd. Het thema van de wedstrijd is: 'Opstaan'. De winnaar ontvangt de hoofdprijs van 10.000 euro en krijgt in 2021 een plek op het ILFU.

Vertel ons in maximaal 3 minuten een verhaal over ‘Opstaan’
Verhalen kunnen op meerdere manieren verteld worden. De ILFU Verhalenwedstrijd staat open voor alle denkbare vormen: pproza, poëzie, non-fictie, film, fotografie, animatie, muziek, zang, rap, theater, spoken word, dans, luisterverhalen, vlogs, Instastories, TikTokfilmpjes of cross-overs van meerdere disciplines kunnen allemaal worden ingediend.
De enige eis is dat het maximaal 3 minuten duurt: als je het voorleest, bekijkt of beluistert.

Hoe doe je mee?
Ben je 16 jaar of ouder, en heb je een verhaal te vertellen over ‘Opstaan’? Dan kun je meedoen. Verhalen kunnen digitaal worden ingezonden tot en met 30 augustus 2020. Kijk hier voor meer informatie.

ILFU
Het ILFU (International Literature Festival Utrecht) 2020 staat in het teken van het vertellen van nieuwe verhalen. Onder het motto ‘We need stories’ presenteert het ILFU literatuur in alle mogelijke vormen: van de nieuwste romans van nationale en internationale schrijvers tot poëzie, rap en songteksten en van monologen tot verhalen in beeld. Het ILFU vindt plaats van 25 september tot en met 3 oktober, zowel op festivallocatie TivoliVredenburg als online. Kijk hier voor meer informatie.

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen