Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Effectief koelen met mobiele airco raamafdichting

dinsdag 17 augustus 2021

[LifeStyle] Op een vrije middag is er niks fijner dan lekker weg te dromen met een goed boek. Of je nu houdt van een fictieve roman, een autobiografie of een economisch handboek, de uren vliegen om zodra jij je boek openslaat. Terwijl de temperaturen buiten hoog oplopen, zoek jij binnen naar een comfortabele plek waar je met je boek kunt wegduiken.

Je hebt je mobiele airco al ingeschakeld om de temperatuur binnen naar beneden te halen. Komt er toch nog te veel warmte naar binnen, zorg dan voor een mobiele airco raamafdichting. Daarmee zorg je voor een effectiever gebruik van de mobiele airco en houd je de warmte buiten. 

De werking van de mobiele airco raamafdichting

Een mobiele airco raamafdichting helpt om de warmte van buiten niet door te laten dringen naar binnen. Heb je een mobiele airco met slang, dan zorgt de slang dat de warmte en het vocht naar buiten worden afgevoerd. Maar om de slang naar buiten te laten lopen, moet je de deur of het raam openen. Buiten is nu niet van binnen afgesloten, waardoor de warme lucht alsnog naar binnen kan stromen en de temperatuur weer oploopt. De mobiele airco raamafdichting die je bevestigt aan de kozijnen, sluit de opening tussen de afvoerslang en het kozijn af. Hierdoor blijft de warmte buiten.

Met de mobiele airco raamafdichting win je 78% aan effectiviteit (bron: https://mobiele-airco.nl/mobiele-airco-raamafdichting/), omdat de wisselwerking tussen binnen- en buitenlucht tot een minimum beperkt wordt. Terwijl de buitentemperaturen blijven oplopen, kun jij comfortabel binnen zitten. De mobiele airco doet zijn werk en de mobiele airco raamafdichting helpt bij een effectieve warmteafvoer. 

Het koelvermogen van de mobiele airco

Afhankelijk van de grootte van de ruimte die je wilt koelen, is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van de mobiele airco. Deze is uitgedrukt in Britisch Thermal Unit (BTU). Je berekent eenvoudig wat voor koelvermogen je nodig hebt, door de inhoud van de te koelen ruimte te berekenen. Per kubieke meter heb je een koelvermogen van ongeveer 100 tot 135 BTU. Heb je een idee van de hoeveelheid kubieke meter in jouw woon- of slaapkamer, dan bepaal je eenvoudig of je gaat voor bijvoorbeeld een mobiele airco 9000 BTU of een mobiele airco 12000 BTU

Bestel de mobiele airco raamafdichting voor optimale verkoeling

Om de juiste mobiele airco te bepalen voor in huis, bereken je dus de grootte van je leefruimte. En afhankelijk van je behoeftes kun je ook bepalen of je een mobiele airco met slang aanschaft of dat je gaat voor een koelsysteem zonder slang. Houd vooral ook rekening met het gebruik van de mobiele airco raamafdichting, die zorgt voor een hogere efficiëntie en effectiviteit.

Want om optimaal te kunnen genieten van de verkoeling die de mobiele airco brengt, is een mobiele airco raamafdichting onmisbaar. Zou je die niet hebben, dan komt er alsnog te veel warmte van buiten naar binnen, omdat je genoodzaakt bent de deur of het raam open te doen. Wil je de warmte zoveel mogelijk buiten houden terwijl je binnen je boek openslaat? Bestel de mobiele airco raamafdichting en profiteer optimaal van het werk van de mobiele airco.

--

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden