Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Eus’ Boekenclub vanaf 8 maart op NPO 2

maandag 22 februari 2021

Vanuit het Burgerweeshuis in Deventer presenteert schrijver en televisiemaker Özcan Akyol een vrolijk en energiek programma waaruit de liefde voor de literatuur spreekt. Een week lang wordt in de Eus’ Boekenclub het plezier van het lezen en alles daaromheen gevierd. Aanvankelijk waren de afleveringen gepland voor de boekenweek, maar nu die is verplaatst hebben de programmamakers besloten het programma toch op de geplande data uit te zenden. De vijf uitzendingen zijn van 8 tot en met 12 maart elke avond om 19.25 uur op NPO 2 te zien.

In een nachtclub achtige setting, met huisartiest Lakshmi, staat dagelijks een nieuw boek van een bekende Nederlandse schrijver centraal. De desbetreffende schrijvers, Peter Buwalda, Simone van der Vlugt, Lize Spit, Rutger Bregman en Adriaan van Dis, gaan in de uitzending met een leesclub in gesprek over het boek: wat vinden de lezers van het boek? 

De leesclub bestaat uit bekende nederlanders uit de cultuur-, media- en sportwereld; van rapper Willie Wartaal tot historicus Maarten van Rossem. Zij lazen het boek aandachtig  en stellen samen met Eus vragen aan de schrijver. Vervolgens komen verzamelaars van bijzondere boekencollecties aanbod. Ook is  een poëzievoordracht van een dichter, onder wie de in Deventer geboren Ellen Deckwitz.

Door corona is er maar één persoon in het publiek: cabaretier Stefano Keizers. Hij  heeft een Eus’ Boekenclub-seizoenkaart en wordt elke avond hartelijk door Eus ontvangen en uitgezwaaid.

--

Sabine Bunschoten

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden