Favorieten van de redactie: Apps

In 1997 lanceerde Nokia de allereerste app ter wereld: het spelletje Snake! Inmiddels, ruim twintig jaar en miljoenen apps verder, is bijna overal wel een app voor. Ook voor boekenliefhebbers dus! Afgezien van tig ereader-apps is er nog veel meer leuks. We zetten een paar leuke vondsten op een rijtje. 

Wattpad is een van de grootste platformen ter wereld voor het delen van verhalen. Iedereen kan hier zelfgeschreven verhalen plaatsen, en de verhalen van anderen lezen. Sommige verhalen van Wattpad worden daadwerkelijk ‘ontdekt’ en groots uitgegeven, en/of verfilmd. Het is soms even zoeken naar iets geschikts om te lezen - met een gemeenschap van 80 miljoen staat er vooral HEEL VEEL materiaal, niet altijd even goed - maar de hoeveelheid betekent ook dat er voor ieder wat wils is. 

Bij de Boekenbalie verkoop je al je tweedehands boeken - romans, studieboeken, kinderboeken, dichtbundels, veel of eentje tegelijk - het kan allemaal! In de app zit een handige barcode scanner zodat je de gegevens van de boeken niet handmatig in hoeft te voeren. Je krijgt direct het bod te zien van de Boekenbalie en de verzendkosten zijn altijd voor hun rekening, ook als DHL de boeken bij jou thuis komt ophalen. Makkelijke manier om wat winst te maken op je oude boeken dus. 

De app Bibliotheek Wise is handig als je lid bent bij een bibliotheek omdat je dan al je bibliotheekzaken via je telefoon kunt regelen. Wat heb je thuis liggen? Zijn je reserveringen al binnen? Welke nieuwe aanwinsten heeft jouw bieb? De app is niet handig als je geen abonnement hebt, of als jouw bieb niet aangesloten is bij de app. 

--
Door Sanne Wortman

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden