Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Favorieten van de redactie: Sintcadeautjes

zaterdag 30 november 2019

Oh kom er eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind… De redactie zet vijf boeken op een rijtje die zij in ieder geval graag in hun schoen terugvinden dit jaar! 

Bucketlist boeken. Heb je er ooit al bij stilgestaan wat je absoluut gedaan wilt hebben voor je er niet meer bent? De bucketlist boeken geven je volop inspiratie, in de vorm van honderden knotsgekke ideeën, serieuze opdrachten en leuke dingen om te doen. Ze zijn er in allerlei thema’s: voor vriendenkoppelsoudersgrootoudersop reis, en zelfs voor een groenere wereld

Family Survival Planner. Met deze handige planner hou je alle afspraken van de verschillende gezinsleden makkelijk bij. Nooit meer verwarring over wie wanneer nou wel of niet mee eet. En er zitten ook nog eens leuke stickers bij. 

De meeste mensen deugen. Een gemakkelijk leesbaar boek dat je meeneemt door de geschiedenis, en daarbij een heel andere blik werpt op de mens. De mens inherent slecht? Welnee! Dat geeft nog eens hoop voor de toekomst. 
 
Wat ik lik voor ik je gezicht lik. Dit is echt een heel leuk boekje voor alle hondenliefhebbers. Hele korte gedichtjes over wat een hond zoal meemaakt. Van spelen met het baasje, tot hondenscheetjes. En overal staat een passende hondenfoto bij. 
 
Boeken van de zeven zussen. De boeken van Lucinda Riley over de zeven geadopteerde zussen die na de dood van hun vader op zoek gaan naar hun afkomst, worden overal ter wereld verkocht. En niet voor niks! Het leest makkelijk weg en je kan je lekker meeleven met de belevenissen van de zussen. Zullen ze allemaal hun afkomst vinden? En als ze die vinden, is het wat ze ervan verwachten? 

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden