Bazarow stopt per 25 mei als boekverkoper, maar gaat door als boekenplatform. Lees hier het nieuwsbericht !

Gezamenlijke uitgeverijen beginnen streaming platform Fluister

woensdag 11 mei 2022

Fluister is een nieuw platform van Nederlandse bodem dat gebruikers met een abonnement onbeperkt toegang biedt tot een enorme hoeveelheid aan luisterboeken, e-books en podcasts.

Drie grote uitgevers – Singel Uitgeverijen, WPG Uitgevers en VBK Uitgevers werken samen met Libris en Blz. boekhandels, DPG Media en V-Ventures. Onder andere schrijvers, boekverkopers, journalisten en recensenten zullen zich inzetten als leesadviseurs van Fluister. Bijvoorbeeld met tip lijstjes, nieuw en niet-te-missen boeken en favoriete podcasts op hun eigen pagina op het platform. Gebruikers kunnen via deze pagina’s hun favoriete schrijver of boekverkoper volgen die hen adviseren over favoriete thema’s en actuele onderwerpen.

Bekende namen zoals; Nhung Dam, Mathijs Deen, Jessica Durlacher, Arnon Grunberg, Arthur Japin, Ronald Giphart, Raoul de Jong, Deniz Kuypers, Marian Mudder, Nelleke Noordervliet, Sholeh Rezazadeh, Peter Römer, Anita Terpstra, Elke Wiss en Sylvia Witteman zetten zich in als ambassadeur van Fluister. Het platform zal exclusieve content bieden in de vorm van speciaal gecreëerde podcasts, luisterboeken of e-books. Het netwerk zal inhoud geven aan Fluister met interviews, radio- en Tv-optredens, boekhandels tours en kinderboeken-podia. Daarmee is Fluister lokaal én persoonlijk, dichtbij en betrokken.

In juni wordt Fluister gelanceerd met een landelijke cross mediale campagne in nieuwsmedia, tijdschriften, radio, online en uiteraard in de boekhandel.

Josja Zijlstra, directeur Fluister: “Ik ben blij en trots dat we met Fluister zo’n compleet aanbod aan luisterboeken, e-books en podcasts hebben dat we met hulp van alle aangesloten schrijvers, boekverkopers en andere smaakmakers op maat kunnen aanbieden aan de gebruikers. Verhalen die exact aansluiten op hun interesses. Unieke content die ze verrast, inspireert en verwondert.”

Caroline Damwijk, directeur Libris Blz. B.V.: “We constateerden dat de bestaande internationale platforms qua aanbod en advies te generiek waren voor de Nederlandstalige boeken en podcast liefhebber. Daarom hebben we de krachten gebundeld om verhalen samen te brengen op één platform. Doordat de initiatiefnemers beschikken over een enorm netwerk van betrokken auteurs, boekverkopers, recensenten en liefhebbers van goede verhalen, kunnen we met tips en adviezen de gebruiker helpen om zijn of haar volgende favoriete verhaal te vinden.”

Redactie BazarowService & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden