Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Hoe kun jij Bazarow steunen?

zaterdag 3 juli 2021

We hopen dat onze doelstelling om terug te geven aan de boekensector je aanspreekt. Om concreet te maken hoe je ons hierbij kunt helpen, hebben we hier een aantal tips:

1. Op de eerste plaats: koop boeken bij ons. We zorgen dat de opbrengsten op een goede plaats terechtkomen. Maar vergeet niet om de fysieke boekhandel te steunen. 

2. Doe mee met ons Vriendenprogramma. Heb je een website? Besteed je regelmatig aandacht aan boeken? Word dan Vriend van Bazarow. Met ons affiliate-programma verdien je zelf iets en zorg je voor een grotere naamsbekendheid van Bazarow. Kijk hier.

3. Vertel je vrienden en bekenden over Bazarow. Laat hen zien waar we mee bezig zijn. Mond-tot-mondreclame werkt nog steeds het beste.

4. Ben je actief op sociale media? Volg ons dan en like/retweet/deel ons berichten. Zo leren meer mensen ons kennen. We zijn actief op Twitter (@Bazarow_com), Facebook (Bazarow), Instagram (@Bazarow_com) en LinkedIn.

5. Neem een gratis abonnement op Bazarow Magazine. Hoe meer mensen ons magazine lezen, hoe meer mensen we telkens kunnen vertellen wat we doen. Kijk hier. Elke twee weken ontvang je een nummer in je mailbox met het laatste boekennieuws, interviews, voorpublicaties, columns, winacties en nog veel meer.

6. Voor schrijvers en vertalers: als je over je boeken schrijft op de socials, op je eigen website, vermeld dan altijd #Bazarow. Zo vergroot je onze naamsbekendheid. Ook met het Vriendenprogramma kun je ons én jezelf steunen.

7. Voor uitgeverijen: sluit je bij ons aan. Vermeld Bazarow standaard als verkoopmogelijkheid bij de communicatie over de boeken die jullie uitgeven. En kies voor het Vriendenprogrammavan Bazarow. We betalen een hogere fee dan de grote online boekhandels. Zo steun je ons én je eigen organisatie.

8. Voor recensenten van DLVA/Bazarow: ondersteun ons met het Vriendenprogramma op je eigen blog. Maak van elke recensie van jezelf op DLVA een social media-post. Je werkt zo aan de bekendheid van onze merken.

Voorlopig hebben we niet als de grote internetbedrijven duizenden euro's aan marketinggeld. We stoppen geld liever terug in de sector. Daarom is alle hulp welkom en rekenen we op jou!

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden