Hoe Savannay Bay de crisis te lijf gaat

Bazarow vraagt boekhandels hoe te overleven tijdens de coronacrisis. Hier de bijdrage van Savannay Bay. Meedoen? Stuur je bijdrage naar info@bazarow.com.

Savannah Bay is al ruim 35 jaar een kleine boekwinkel in hartje Utrecht. Begonnen als vrouwenboekhandel zijn wij al jaren breed gespecialiseerd met als belangrijkste onderwerpen; gender en seksualiteit, postkolonialisme, milieu en klimaat. Daarnaast verkopen wij een grote selectie algemene literatuur, waarvan veel Engelstalig, poëzie, spelletjes, cadeautjes, feministische theedoeken en sokken. Uiteraard kan je bij ons, net als bij elke boekhandel elk boek bestellen wat leverbaar is, uit binnen- en buitenland. We zijn bereikbaar via de webshop op onze site, via telefoon en mail. 

Net als andere boekwinkels en andere kleine zaakjes hebben wij het zwaar tijdens deze coronacrisis. Waar we normaal gesproken een groot deel van onze inkomsten halen uit de verkoop op locatie bij evenementen moeten we het nu vooral hebben van de winkelverkoop. En die is uiteraard minder doordat er minder mensen langs komen.

Daarom hebben wij heel erg ingezet op service en sociale media. Wij bezorgen gratis en per fiets boeken in en om rond Utrecht. Als het in de winkel is krijg je het nog dezelfde dag. Hiervoor is een heel team van fietsers beschikbaar.

Een ander deel van de vrijwilligers waar de winkel op draait verzorgt thuis de content voor op de website en sociale media. Via facebook, instagram, nieuwsbrieven en binnenkort zelfs een podcast worden boeken besproken en voorgelezen. Je kan je rond laten leiden door de winkel en advies op maat krijgen terwijl je gewoon thuisblijft.

Daarnaast blijft de winkel gewoon open zolang dat toegestaan is, waarbij wij uiteraard rekening houden met alle maatregelen zoals die door het rivm voorgeschreven zijn. Verder is het mogelijk supporter of donateur te worden, je leest hier alles over op onze site.

Juist in deze tijden is lezen een uitkomst en boeken zijn overal te bestellen. Door nu de keuze te maken waar je een boek of iets anders koopt, bepaal je waar je dat na de crisis ook nog kan doen.

Mik Vaes

--

Info Savannay Bay:

030-2314410
Info@savannahbay.nl
https://www.savannahbay.nl/
https://www.savannahbay.nl/radio-savannah/
https://www.facebook.com/BoekwinkelSavannahBay/
https://www.instagram.com/boekwinkelsavannahbay/
https://twitter.com/Savannah_Bay

 

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden