Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Kaartverkoop International Literature Festival Utrecht (ILFU) gestart.

woensdag 18 augustus 2021

Sinds afgelopen vrijdag kun je kaarten kopen voor het International Literature Festival Utrecht, dat zal plaatsvinden van 23 september tot 2 oktober door heel Utrecht. Het thema dit jaar is #Why Fiction Matters. 

Het festivalprogramma bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is 24 september de NK Poetry Slam en 25 september staat in het teken van Exploring stories: de wisselwerking tussen literatuur en maatschappij, met belangrijke maatschappelijke thema’s, zoals klimaatverandering, kapitalisme, globalisme, raciale, culturele en economische ongelijkheid. Zondag 26 september staat ‘wie wij zijn: Marokko’ op het programma, waarin Marokkaanse literatuur centraal staat. 29 september is geheel gewijd aan kinderboeken en op zaterdag 2 oktober wordt ILFU traditiegetrouw afgesloten met de 38ste Nacht van de Poëzie. 

Schrijvers die komen, zijn onder andere Édouard Louis, Roxane Gay (online), Max Porter, Angie Thomas (online), Tahar Ben Jelloun, Lieke Marsman, Joost Prinsen, Lisette Ma Nea, Gary Northfield en Claudia de Breij. Later in de zomer zullen meer namen bekend gemaakt worden. 

Op de site van ILFU vind je meer informatie over het programma, hier kun je ook je kaarten kopen. 

Vergeet ook niet je aan te melden voor de verhalenwedstrijd van het festival, in dit artikel vind je daar meer informatie over. 

--

Richtje Scholtmeijer

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden