Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Kinderboekenweek 2021: Drie boekentips, Worden wat je wil

woensdag 13 oktober 2021

Op rijm met bijbehorende CD met liedjes. Interviews over bekende en onbekende beroepen. Misschien tips om stinkend rijk te worden?

De Kinderboekenweek is volop bezig. Leuk al die aandacht voor het thema “Worden wat je wil”.  In Ik weet wat ik worden wil (4+) komen 34 beroepen langs. Geen verhalen waarin verteld wordt wat een beroep inhoudt. Wel een rijm waarin een kind vertelt wat hij in het beroep ziet.
Een extra leuke toevoeging is de CD die bij dit boek hoort. Een aantal gedichten zijn omgezet naar liedjes. Hoe leuk is het dan om na het lezen en natuurlijk praten over een beroep in rijmvorm ook het liedje te zingen. Dubbel plezier.

Een ander boek waarin niet verteld wordt wat een beroep inhoudt, Van Boswachter tot Youtuber (10-14). Neen, er worden 25 interviews beschreven van bekende en onbekende Nederlanders. En over bekende en onbekende beroepen.
Extra toevoeging in dit boek is dat je lekker kunt bladeren door het boek. Je kunt een beroep uitkiezen die je nieuwsgierig maakt en daarover lezen. Dus geen boek waar je voorin moet beginnen. Gewoon lekker bladeren, kiezen en lezen hoe de beroepsbeoefenaars in hun beroep zijn terechtgekomen en natuurlijk wat zij leuk vinden in hun beroep.

Als laatste tip Stinkend rijk worden (8+). Volgens schrijver Jan Paul Schutter komen er steeds nieuwe beroepen bij en verdwijnen er oude. En hilarisch boek.

--

Pontororing, Rita

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden