Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Literaire talkshow Letteren Live weer van start

maandag 11 mei 2020

Na een korte stilte wegens het coronavirus gaat de literaire talkshow Letteren Live weer van start. Een nieuwe 1,5meter-editie, zoals Letteren Live het zelf noemt, verscheen afgelopen weekend. Conny Braam en Thomas Verbogt zijn te gast en vertellen over hun nieuwe boeken. 

Letteren Live is de literaire talkshow van het Nederlands Letterenfonds, in samenwerking met Het Parool en SPUI25, en wordt gepresenteerd door Roos van Rijswijk en Ronald Ockhuysen. De eerste uitzending kwam in oktober 2019 online. Met het programma willen de organisaties literatuur onder de aandacht brengen. 

In de nieuwste editie interviewt Van Rijswijk auteur Conny Braam, die vertelt over Wij zijn de wrekers over dit alles. Deze roman gaat over een ‘vergeten’ deel van de geschiedenis: hoe Afrikanen tijdens de Tweede Wereldoorlog als (tweederangs) soldaten meevochten tegen Duitsland. Ockhuysen interviewt Thomas Verbogt over zijn nieuwe roman Als je de stilte ziet, waarin de hoofdpersoon verbondenheid zoekt met zijn pleegbroer. Verbogt vertelt over zijn schrijfstijl en de rol van muziek in deze roman. 

De afleveringen van Letteren Live zijn te bekijken op de website van het Letterenfonds. Bekijk hier de nieuwste editie. 

--

Door Jorien Tromp

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden