Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Lopend lezen, iedereen kan het. Uitslag prijsvraag bekend

maandag 7 september 2020

Datum: 7-9-2020

Midden in de zomer schreven we een prijsvraag uit voor mensen die zich verveelden terwijl ze naar het strand moesten sjokken en weer terug. Mede om de ontlezing tegen te gaan bood Bazarow het antwoord: start met lopend lezen. Geïnitieerd door onze hoofdredacteur die al jaren lopend leest schreven we een prijsvraag uit voor mensen die ons de mooiste foto’s van lopende lezers stuurden.

Welnu, we kunnen nog niet zeggen dat het dè trend van deze zomer is geworden, dat lopend lezen. De inzending waren op twee handen te tellen, maar het waren wel hele serieuze inzendingen.

Voor Betty Jaasma was het allemaal nieuw, dat lopend lezen. Maar wij willen natuurlijk een beginner stimuleren om flink te oefenen. En dat heeft Betty ook beloofd. “Oefenen met lopend lezen, achter het huis bij de moestuin, valt nog niet mee en wil niet vallen natuurlijk.  Ik blijf oefenen!, aldus Betty.

Betty Jaasma

Het oefenen wordt beloond, Betty je ontvangt een Bazarow boekenbon van 25 euro.

Gemma Veldhuizen stuurde 3 foto’s van haarzelf, die vooral laten zien dat ze altijd leest: tijdens de afwas, met rendieren om haar heen die haar beloeren en gewoon tijdens een tocht over een gletsjer. Het commentaar van Gemma: “Lopend lezen? Ja, hoor, makkelijk - ik doe dat m'n leven lang al. (Hoezo rendieren?)”. Een echte prijswinnaar. Gemma, de Bazarow boekenbon komt naar je toe.

Gemma Veldhuizen

En de mooiste inzending kwam wel van De Leesclub van Alles-recensent Sue van @boekenz. Zij fotografeerde haar zoontje in de bibliotheek die zijn boek niet kan loslaten. Het commentaar van Sue: “Wanneer je niet kunt stoppen in het stripboek dat je hebt gevonden, in de #bibliotheek Lezend de trap af, lezend op de grond, lezend naar buiten."

 

En natuurlijk sturen we Sue en haar zoon een Bazarow Boekenbon.

We danken alle inzenders en we lezen verder, zittend, liggend, lopend… slapend. Iets voor een volgende prijsvraag?

--

Redactie Bazarow 

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen