Marjan Slob over De Vriend bij DLVA Boekensalon

Filosoof en columnist Marjan Slob is 15 maart aanwezig bij De Leesclub van Alles Boekensalon om te spreken over een boek dat haar de afgelopen maanden opviel. Ze recenseert De Vriend van Sigrid Nunez, een roman over rouw en verlies. 

In De Vriend verliest een vrouw onverwacht haar beste vriend en literaire mentor. Het is een weemoedige meditatie over verlies, eenzaamheid en vriendschap. Marjan Slob zegt over De Vriend: “Het is een mooi geschreven, denkende roman die aansluit bij een paar van mijn preoccupaties: schrijven en schrijfles geven, het sentiment tussen mens en hond, het overgangsgebied tussen fictie en essay. Een fijn boek dus. Toch is er ook wel iets irritant aan.” Benieuwd naar wat dat irritante precies is? Kom op 15 maart naar DLVA Boekensalon en om alles te horen over De Vriend en met Marjan Slob in gesprek te gaan

Over Marjan Slob

Marjan Slob is filosoof en essayist. Ze schrijft een tweewekelijkse column bij de Volkskrant. Ook schreef ze meerdere boeken over filosofie, waarvan haar meest recente boek Hersenbeest de Socratesbeker voor het beste filosofieboek van 2017 won. Haar missie is om te formuleren wat er toe doet. 

DLVA Boekensalon 

De Leesclub van Alles Boekensalon is een middag over boeken: nieuwe boeken, oude boeken, bekende boeken, onbekende boeken, zowel fictie als non-fictie. De gasten zijn (Utrechtse) schrijvers, vertalers, recensenten, uitgevers, journalisten én lezers. Zij komen om te vertellen over hun boek of voor te dragen uit hun werk. Presentatoren Marjan Slob en Roeland Dobbelaer bespreken elk een boek en ze voeren gesprekken met de gasten. Én ze vragen in het laatste half uur de bezoekers iets te vertellen over het beste boek dat ze recent lazen. Een aantal van de boeken die besproken worden zijn ook te koop. Kijk hier voor meer informatie. 

__

Door Jorien Tromp

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden