Ontvang het Boekenweekgeschenk bij Bazarow

Aankomende zaterdag begint de mooiste week van het jaar: de Boekenweek! Dit is niet alleen een week vol leuke activiteiten, maar ook het juiste moment om je boekenkast aan te vullen. Als je tijdens de Boekenweek een boek bestelt bij Bazarow, krijg je het Boekenweekgeschenk van ons cadeau. 

De Boekenweek loopt van 7 t/m 15 maart. Tijdens die week ontvang je bij iedere bestelling boven de €15,- het Boekenweekgeschenk Leon & Juliette (zolang de voorraad strekt). En vergeet niet: bij een besteding van €17,50 zijn de verzendkosten bij bazarow.com gratis! 

Leon & Juliette werd geschreven door Annejet van der Zijl. Zij is de auteur van onder andere Sonny Boy, De Amerikaanse prinses en De val van Annika S. In Leon & Juliette reconstrueert Van der Zijl een waargebeurde negentiende-eeuwse liefdesgeschiedenis. 

Bij het Boekenweekgeschenk ontvang je nog een extra cadeau. Bij de NS reis je op 15 maart namelijk gratis op vertoon van jouw exemplaar van Leon & Juliette. Nog geen idee waar je dan heen wil reizen? Kom naar De Leesclub van Alles Boekensalon in Utrecht! (Meer informatie over DLVA Boekensalon vind je hier.) 

Welke boeken van jouw verlanglijstje ga jij tijdens de Boekenweek aanschaffen? 

__

Door Jorien Tromp

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden