Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Podcast van de week: Heen en Weer

vrijdag 15 mei 2020

Lekker onderweg of thuis, alleen of met vrienden, luisteren naar een goed gesprek over boeken. Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk via podcasts: audio-uitzendingen on demand. Ze zijn er in allerlei soorten en maten - ook over boeken! Wij zetten er elke week eentje voor jou in het zonnetje.

Heen en weer
Momenteel reizen we wat minder met het openbaar vervoer. Misschien mis je het wel. Lekker een boekje lezen in de trein. Uit het raampje staren naar het voorbijtrekkende landschap. Een gesprekje met een onbekende. Om dit gemis wat op te vullen kun je luisteren naar de Heen en Weer podcast, mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Spoorwegen. Natuurlijk ook goed te beluisteren als je weer in het openbaar vervoer zit!

Heen en Weer is de podcast over treinreizigers, rechtstreeks vanuit de trein. Wat gaat er om in de hoofden van de passagiers met wie je samen over het spoor raast?

Luister naar het merkwaardige verhaal van de psycholoog die iedereen in de stiltecoupé luidkeels tot zwijgen maant. Droom mee met het meisje tegenover je dat haar zitplaats heeft omgetoverd tot één grote make-uptafel. En verwonder je over het onthutsende liefdesleven van de conducteur die vrolijk de vervoersbewijzen controleert.

Met lef, empathie en komische onhandigheid spreekt Daniël Disselkoen elke week met een typische treinreiziger. Na het horen van deze podcast zal je nooit meer op dezelfde manier naar je medepassagiers kijken. Op het moment komen er geen nieuwe afleveringen bij, maar de oude zijn wel gratis te beluisteren via diverse kanalen.

--
Door Sanne Wortman

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden