Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

STACH, nieuwe halfjaarlijks kinder- en jeugdboekentijdschrift

woensdag 10 februari 2021

Uitgeverij Lemniscaat heeft sinds kort een eigen kinderboeken tijdschrift. Lemniscaat geeft zo veel kinder- en jeugdboeken uit dat een eigen tijdschrift op zijn plaats was. Vanaf heden verschijnt er in januari en augustus (keer per jaar) het tijdschrift STACH.

De doelgroep van  STACH bestaat uit de bovenbouw van de basisschool en de brugklas, en natuurlijk voor Lemniscaatliefhebbers van alle leeftijden. In STACH krijgen lezers een belangrijke rol toebedeeld: zij kunnen namelijk zelf recensies schrijven, auteurs interviewen en allerhande redactionele ideeën insturen.

Tijdschrift STACH is vernoemd naar het hoofdpersonage van het wereldberoemde Nederlandse kinderboek Koning van Katoren. Stach is nieuwsgierig, eigenwijs, dapper, grappig en wil de wereld om zich heen mooier maken;alles wat Lemniscaat ook wil zijn. Koning van Katoren bestaat dit jaar 50 jaar en de schrijver van het boek, Jan Terlouw, wordt 90. In de STACH van augustus zullen deze mijlpalen uitgebreid gevierd worden. 

Het gratis tijdschrift zit vol interviews, leesfragmenten, recensies, doe-opdrachten, columns, tutorials, recepten, voorpublicaties, horoscopen, kijk pagina's, aankondigingen, prijsvragen, fotoreportages en alles wat je maar wil weten over de mooiste jeugdboeken.

STACH wordt gratis verstrekt door de lokale boekhandel.

--

Sabine Bunschoten

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden