Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Thank God it’s Boekenweek

dinsdag 1 juni 2021

Jazeker mensen, het dak kan er vanaf. Het is weer boekenweek. Alle boekwinkels zijn weer open, veel boekhandels hebben schrijvers in huis om te signeren en Hanna Bervoets, de auteur van het Boekenweekgeschenk maakt een tour door het land. 
 
Het was een verstandige zet van de CPNB, het marketing- en communicatiebureau van de Nederlandse boekenwereld, om de Boekenweek vanwege de coronalockdown te verplaatsen naar eind mei/begin juni. In maart was het hoogstwaarschijnlijk een flop geworden en nu kan de boekenbranche de komende week hopelijk inhalen wat er afgelopen maanden is blijven liggen. 
 
Vandaar dat we een extra Boekenweeknummer van Bazarow Magazine maakten met natuurlijk aandacht voor het Boekenweekgeschenk en Boekenweekessay, een ruim gevulde agenda met activiteiten de komende dagen, en natuurlijk de nodige interviews, voorpublicaties en recensies. 
 
Aarzel niet, beste mensen: bezoek de boekwinkels, de boekverkopers hebben jullie gemist. Sla alvast ruim in voor de zomermaanden en bezorg iedereen in het wereldje een fijne maand.

Lees hier het nieuwe nummer van Bazarow Magazine

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden