Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Top 6 beste boeken voor Moederdag!

woensdag 5 mei 2021

Zondag 9 mei is het weer Moederdag! Ben jij ook nog op zoek naar een cadeau voor je moeder en wil je haar graag een mooi boek cadeau doen? Wij hebben de meest romantische, mooiste en nieuwste boeken voor je op een rijtje gezet. Ze zijn allemaal bij Bazarow te bestellen!

De goede grap van Norman Foreman - Julietta Henderson

De wereld van de 12-jarige Norman stort in na de dood van zijn beste vriend. Zijn moeder neemt hem mee op een roadtrip, die Norman ook gebruikt om op zoek te gaan naar zijn vader die hij niet kent…

De taal van de liefde - Johan De Geest

Casanova, de naam is synoniem geworden voor ‘vrouwenversierder’, maar dat doet de man achter de mythe onrecht aan. In dit werk laten we de echte Giacomo Casanova (1725-1798) aan het woord. Hij heeft inderdaad hartstocht voor vrouwen gehouden, van kamermeisjes, actrices, danseressen en markiezinnen, maar de man was veel meer dan zijn liefde histories.

De ideale man -  Mathilde Hoekstra

De ideale man van Mathilde Hoekstra is een komisch en herkenbaar verhaal over een jonge moeder die uit haar ingedutte relatie wil stappen. De fout van haar leven of de beste beslissing ooit?

Schaduwdanser - Tineke Van den Eynde

Tineke groeit op als dochter van een beruchte diamanthandelaar. De dreiging van represailles uit het misdaadmilieu zorgen voor een angstklimaat in huis. Binnen het uiteenvallende gezin gaat ze gebukt onder de psychische terreur van haar oudere zus. Pas als ze gaat studeren lijkt ze haar zelfvertrouwen te kunnen herwinnen.

Haar werk als showbizzjournaliste voor een Vlaams glamourblad confronteert haar met een nieuw soort terreur. Ze verzet zich tegen de amorele praktijken, maar druk, manipulaties, het verlies van haar geloofwaardigheid en seksuele intimidatie duwen haar naar een afgrond die ze van vroeger kent.

Moeders zullen nooit - Katixa Agirre

Moeders zullen nooit is een verontrustende en originele roman die deels is opgebouwd als een journalistiek verhaal en deels als een juridische thriller. Ook een boek dat taboes doorbreekt.

Onmogelijk moederland - Astrid H. Roemer

“In de vuilnishopen van de slavernij, het kolonialisme en de moderne tijd heb ik gezocht naar niet-afbreekbare resten om mijn identiteit als Surinaams-Nederlandse vrouw opnieuw te beleven: de romantrilogie Gewaagd leven - Lijken op liefde - Was getekend vormt de secure literaire verwerking van een door mij uiterst gevreesde onderneming: het blootstellen van ervaren geweld, niet zozeer om slachtoffers van daders te onderscheiden maar om het geweld te laten oplichten als iets wat onlosmakelijk verbonden is met hoe de samenleving is ingericht. Mijn drie romans zijn gemaakt als borelingen die hoe dan ook patronen vernieuwen.” Astrid H. Roemer.

--

Sabine Bunschoten

 

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden