Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Tzum start samenwerking met Bazarow.com

maandag 14 december 2020

Sinds afgelopen donderdag gebruikt Tzum Bazarow als aanrader voor boekenverkoop. Dit bekent dat bij verwijzingen naar boeken in recensies en nieuwsberichten voortaan een link staat naar Bazarow.com voor de boekenverkoop. Tzum is zo onderdeel geworden van het vriendenprogramma van Bazarow, ook wel affiliate genoemd. Eerst verwees Tzum door naar Bol.com.

Schrijver Coen Peppelenbos startte Tzum als literair magazine in 1998. Sinds 2010 is het een literair webblog en groeide Tzum uit tot de grootste onafhankelijke boekenblog met een groot team van recensenten. Peppelenbos is de hoofdredacteur.

 

Bazarow heeft inmiddels met meer dan 150 websites een dergelijke samenwerking via affiliate. Affiliate marketing houdt in dat iemand een banner van een verkopende boekensite  op zijn of haar eigen site plaatst. Komt iemand via deze banner op bijvoorbeeld Bazarow terecht en koopt deze persoon vervolgens een boek? Dan gaat een deel van de opbrengst  naar de site-eigenaar. Roeland Dobbelaer is verheugd over de komst van Tzum. “Deze samenwerking is belangrijk voor ons, dat de grootste boekenblog nu voor ons kiest betekent dat we meters maken.” Bij de redactie van Bazarow zijn we dankbaar voor de steun van Tzum. 

 

Wil jij je ook aansluiten bij het vriendenprogramma van bazarow, kijk dan hier

 

--

Door Renske Bakkenes

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden