Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Uitgeverij Lemniscaat komt met groen initiatief in Maand van het Natuurboek: ‘koop een boek, plant een boom’

woensdag 5 mei 2021

Uitgeverij van kinderboeken Lemniscaat en Staatsbosbeheer gaan naar aanleiding van de Maand van het Natuurboek samenwerken om meer bomen te planten. Dit maakt Lemniscaat eind april bekend in een persbericht. Lemniscaat vindt de start van de Maand van het Natuurboek op 1 mei een goede aanleiding voor een groen initiatief. Uitgeverij AtlasContact riep dit jaar de maand mei uit tot Maand van het Natuurboek, maar richt zich voornamelijk op volwassenen. Lemniscaat richt zich op kinderen. In deze maand kun je je lokale boekhandel binnenlopen, een natuurboek uitgegeven door Lemniscaat kopen met daarop de ‘KOOP EEN BOEK, PLANT EEN BOOM’-sticker. Op die sticker staat dan een unieke code waarmee je naar de website kunt gaan. Wanneer je de code invult, plant Staatsbosbeheer een boom en komt je naam ook nog eens op de lijst met Jonge Bomenplanters van Lemniscaat te staan. Op de website van Lemniscaat is te lezen:

“We moeten veel bomen planten. Ontzettend veel zelfs! Dat is geen luxe: het is echt heel hard nodig. Zeker in Nederland, waar maar weinig bossen zijn. Wist je dat bomen goed zijn voor je gezondheid? Zo word je door al dat groen om je heen minder snel moe en kun je veel creatiever buitenspelen.

Graag meer bomen dus! Hoe gaan we dat doen? Met z’n allen, natuurlijk. Lemniscaat werkt hiervoor samen met organisaties als Staatsbosbeheer en… met jou!”

--

Daniël Klok

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden