Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Uitgeverij Palmslag hoofdsponsor Alle Monden Award Instagram (AMAI)

dinsdag 2 maart 2021

Uitgeverij Palmslag uit Groningen is de trotse hoofdsponsor van de AMAI. AMAI staat voor Alle Monden Award Instagram en is de jaarlijkse verkiezing van het beste Nederlandse gedicht, de beste Nederlandstalige quote en het beste account van een Nederlandstalige dichter of quoter op Instagram. Het publiek en een vakjury kiezen de winnaars, die op 17 april 2021 bekend gemaakt worden.

De vakjury bestaat uit Tsead Bruinja (Dichter des Vaderlands 2019-2020), Francis Broekhuijsen (programmamaker en presentator bij Sublime), Kila van der Starre (literatuurwetenschapper UU en poëziekenner), Hilmano van Velzen (de dakloze dichter uit Amsterdam), Yke Schotanus (schrijfdocent en medewerker tijdschrift Schrijven) en Patria Diaz (huisarts en dichter). Uit ruim 2.500 inzendingen hebben zij een longlist gemaakt van 50 gedichten en 25 quotes.

Uitgeverij Palmslag steunt de verkiezing als hoofdsponsor financieel en zorgt voor prijzen voor de winnaars. Palmslag-uitgevers Maurice van Dijk en Micha Steenbergen: “Al sinds onze oprichting hebben we bij Uitgeverij Palmslag een zwak voor poëzie en dichters. De AMAI sluit daar heel goed bij aan. Het is een initiatief dat inhaakt op de groeiende behoefte van dichters om online gezien en gelezen te worden. Poëzie is ‘in’ en krijgt mede dankzij sociale media als Instagram het platform dat ze verdient. Dat steunen we graag en om die reden hebben we ons als hoofdsponsor verbonden aan de AMAI.”

Bekijk de longlist hier

--

Daniël Klok

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden