Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Valentijnsdag met kinderboeken

vrijdag 5 februari 2021

Rozen verwelken
Schepen vergaan
Een boek als herinnering, blijft altijd bestaan

Dit aloude door ons bewerkte versje is ons motto op Valentijnsdag. Geef een rode roos en een boek. Valentijnsdag, de 14de  februari, krijgt in Nederland steeds meer aandacht. En is het niet leuk als je verrast wordt met een bloem, in het bijzonder de rode roos of een kaartje. Nog leuker is het om naast de roos een boek te krijgen of te geven, natuurlijk. 

En voor de mini-Valentijntjes onder ons volstaat een boek. Hieronder vijf boekentips, geen allernieuwste uitgaves, maar wel leuke, vertederende, grappige verhalen met prachtige illustraties. Voorlezen, samen over het boekje praten en dan knutselen. 

Vier verliefde jaloerse damesschapen, hoe zien die eruit?. Hazeltje en Hazel die laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Een beer en een vlinder tekenen. Een muisje op een feestje tekenen. Een grote verliefde olifant, hoe zou hij er uit zien? Met een boek krijg je eindeloze knutsel ideeën voor Valentijnsdag. Veel leuker en creatiever dan alleen maar hartjes maken, toch? 

Een grappig boekje op rijm voor 3+Valentijntjes Hopeloos verliefd, Angelika Glitz. Over vier jaloerse schapendames die zich afvragen wat Prins Valentijn ziet in Berendien. 

Raad eens hoeveel ik van je hou, Sam McBratney. Prachtig boek om steeds te herhalen hoeveel Hazeltje van Hazel houdt. Een klassieker (3+). 

Beer is op vlinder, Annemarie van Haeringen, ook voor dit boek won zij een Gouden Penseel. Over een beer die op een onhandige manier zijn liefde verklaart (4+). 

Een verhaal op rijm van Marianne Busser en Ron Schröder, Mag ik van jou een kusje? Een romantisch prentenboek (4+) over een muisje dat op een feestje een kusje heeft gekregen. Van wie? Dat gaat ze uitzoeken.

Een olifant die van verliefdheid niet weet wat hij moet doen Olifant is verliefd , Davide Cali. Een verhaal over verliefdheid en verlegenheid, 4+.

--

Rita Pontororing

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden