Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Voorbarige presentatie A.W. Bruna Uitgevers: datingapp 'Bookiewookie'

donderdag 18 februari 2021

‘Daten met liefde voor lezen’ is de slogan van nieuwe datingapp Bookiewookie van A.W. Bruna Uitgevers. Een gedeelde liefde voor lezen moet singles bij elkaar brengen, voor dates waarin je nooit zonder gespreksonderwerp zit. De app moedigt aan om shelfies te plaatsen; fun fact: dit is een samenstelling (porte-manteauwoord) van shelf en selfie. Het is geen app waarbij je eindeloos swipet, maar per dag krijg je drie aanbevelingen van mensen die dezelfde smaak in boeken hebben als jij. “Want zeg nou zelf, er is toch weinig zo aantrekkelijk als een goed gevulde boekenplank?”

De app is de eerste maand gratis en kost daarna €10 per zes maanden, €12,50 voor drie, of €15,00 voor één maand. Een “gebruiker” zegt het volgende over de app:

Geïnteresseerden moeten nog even geduld hebben, de app is nog niet beschikbaar. Ook blijkt de afbeelding die bij Roos van V. staat daadwerkelijk een rechtenvrije foto te zijn van Charlie Firth, woonachtig in Londen. Ook de andere foto’s behoren toe aan andere mensen dan de namen suggereren dus het succes van Bookiewookie zal nog moeten blijken.

--

Daniël Klok

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden