Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Wat wordt de beste vrouwenthriller van 2020? Stemmen kan nu

maandag 4 januari 2021

Sinds gisteren kan men stemmen op de beste vrouwenthriller van 2020. De regels zijn als volgt. De thriller moet in 2020 verschenen zijn en Nederlandstalig zijn. Daarnaast moeten de boeken minimaal vier of meer sterren hebben ontvangen. Het is mogelijk om meerdere boeken in de longlist op te geven voor de shortlist, wel is stemmen maar een keer per email adres mogelijk. 

De titel “beste vrouwenthriller” is een iniatief van vrouwenthrillers.nl, een website die zich volledig richt op psychologische en literaire thrillers die vooral een vrouwelijke doelgroep aanspreken. Het is echter niet zo dat alleen vrouwen deze boeken lezen of dat de auteurs allemaal vrouwelijk zijn. Vaak gaat het op sterke en herkenbare personages die in spannende situaties terecht komen. De website legt de nadruk op de breedste definitie voor vrouwenthrillers. Volgens de organisatoren is dit genre voor iedereen. 

Stemmen voor de shortlist kan tot 17 januari waarna de shortlist verschijnt. De shortlist zal uit tien titels bestaan en het is tot 24 januari mogelijk om te stemmen op de winnende titel. Na 24 januari wordt de winnaar zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

 

Bekijk hier de de longlist en stem


--
Door Renske Bakkenes

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden