Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Weer 50 schrijvers en vertalers sluiten zich aan bij Bazarow

donderdag 19 november 2020

In september berichtten we dat al 170 schrijvers en vertalers zich aansloten bij Bazarow.com. Inmiddels groeide dit aantal tot ruim 220. 

Bazarow.com is een verkopende boekensite die op diverse manieren de boekensector  ondersteunt. Zo hoeven uitgevers geen hoge inkoopkortingen te geven bij Bazarow. Het redactie- en recensie team van Bazarow en de zustersite De Leesclub van Alles schrijven elke week tientallen artikelen over bekende en minder bekende boeken van bekende en minder bekende schrijvers en vertalers. Op termijn worden bij Bazarow bestelde boeken via boekhandels uitgeleverd, zodat ook de boekhandels extra inkomsten ontvangen.

Voor schrijvers en vertalers van boeken is er het zogeheten schrijvers en vertalers programma, waarmee Bazarow extra inkomsten uitkeert bovenop de normale royalties. Hiervoor moeten schrijvers en vertalers zich wel bij Bazarow inschrijven. Inmiddels zijn er meer dan 220 aangesloten.

Alle andere schrijvers en vertalers zijn natuurlijk ook welkom. Kijk hier wie al zijn aangesloten.

En kijk hier wat het schrijvers/vertalers programma van Bazarow inhoudt: https://bazarow.com/schrijvers_en_vertalers. Je kunt je hier ook inschrijven. 

--

Bazarow redactie

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen