Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Werk overleden filosoof Cornelis Verhoeven wordt gepubliceerd

zaterdag 3 oktober 2020

Een paar weken geleden schreven we over een crowdfund actie van Uitgeverij Damon waarbij zijgeld inzamelden voor de publicatie van een bundel essays van de overleden filosoof Cornelis Verhoeven. Cornelis Verhoeven is een van de bekendste Nederlandse filosofen uit de twintigste eeuw. Hij schreef dagelijks en veel van zijn essays zijn ongepubliceerd gebleven. Uitgeverij Damon startte een actie om een deel van zijn ongepubliceerde werk uit te geven in een bundel die Alledaagse Mijmeringen gaat heten.

Afgelopen week werd bekend dat Damon genoeg intekeningen heeft, waarmee de uitgeverij de bundel officieel kan uitgeven. De doorslag kwam naar aanleiding van een artikel over de filosoof in Trouw. Uitgeverij Damon aan Boekblad: “Aan de opmerkingen die we binnenkrijgen merken we dat de animo voor Verhoeven nog best groot is, terwijl hij volgend jaar twintig jaar geleden is overleden. Mensen vertellen ons dat ze hem hebben gekend, of hoeveel ze aan hem hebben gehad. We gaan er nu over nadenken of we iets dergelijks met meer titels die wat minder boekhandelspotentie hebben kunnen doen. We hopen ook dat de andere Verhoeven-titels in ons fonds een nieuwe impuls krijgen.” 

Mocht je nog steeds geïnteresseerd zijn, dan heb je tot 14 november de tijd om in te tekenen. Wanneer je dit doet ontvang je het boek voor 14,90 in plaats van de 19,90 die het bij verschijnen gaat kosten.

--

Door Isolde Kors

Lees ook het artikel van TrouwService & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen