Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Winactie William & Tisquantum

woensdag 9 september 2020

Maisplantmaan 1619

De sloep rondde de noordkant van de baai. De eilandjes die her en der verspreid lagen, het nevelige water dat tegen de kliffen omhoogspatte, de heuvels en de bossen daarachter, als een uitgedroogde dronk Tisquantum de beelden. En tegelijkertijd durfde hij amper te kijken, want daar lag Patuxet. Thuis. Vijf jaar lang had hij hiernaar verlangd. Vanaf het moment dat hij door de withuiden meegenomen werd over het Grote Water. En nu was er misschien geen thuis meer. De beelden van de dodendorpen die hij langs de kust was tegengekomen, drongen zich aan hem op. Overal botten. Verbleekt, versplinterd, aangevreten. Te veel om te begraven. De kilte kroop in zijn hart. Hij had eerder moeten terugkomen. Beter zijn best moeten doen. Desnoods het Grote Water over moeten zwemmen!

Zo begint het nieuwe spannende jeugdboek van Bianca Mastenbroek William & Tisquantum, over de 11jarige weesjongen William uit Leiden.  In 1620 moet hij het vertrouwde Leiden verlaten, omdat de Pilgrims een nieuw bestaan gaan opbouwen in Amerika. Hij overleeft de reis ternauwernood en als hij dan voet aan wal zet, blijkt het een woest en gevaarlijk land, bewoond door barbaarse wilden. William is doodsbang voor zijn nieuwe buren. Dus als de Engelssprekende indiaan Tisquantum zijn hulp aanbiedt, houdt William hem nauwlettend in de gaten. Is zijn argwaan terecht, is die wilde inderdaad niet te vertrouwen? Moet William de kolonie redden? …

Lees hier de voorpublicatie in Bazarow Magazine

WIN dit boek! 

Deel dit artikel op sociale media en maak kans op een exemplaar van William & Tisquantum

  • Zorg dat het account van Bazarow getagd wordt zodat wij weten dat je kans wil maken.
  • Onder de delers en taggers verloten wij de boeken. 
  • Heb je geen social media? In dat geval kun je het artikel delen via email met minimaal vijf mensen én renske@deleesclubvanalles.nl zodat wij zien dat je wil winnen. 
  • Meedoen voor William & Tisquantum kan tot en met vrijdag 18 september

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen