Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €17,50

Steun de boekensector

Zomer- of najaarstage bij Bazarow & De Leesclub van Alles

dinsdag 25 mei 2021

Vanaf 1 juni is er weer ruimte voor nieuwe stagiair(e)s journalistiek, marketing of literatuurwetenschappen bij Bazarow & De Leesclub van Alles. Het betreft een stage van tenminste vier dagen per week waarin je jouw kennis en vaardigheden in de praktijk brengt en verder kunt ontwikkelen. Je kunt meteen deze zomer aan de gang of starten in september. Heb jij affiniteit met social media, websites, artikelen schrijven en bovenal met boeken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Thuiswerken is bovendien volledig mogelijk bij deze stage, mocht dat nog nodig zijn in verband met corona. De standplaats is Zeist.

Tot je taken behoren o.a.:
– Nieuwsberichten, artikelen en recensies schrijven;
– Samenstellen Bazarow Magazine;
– Ondersteunen bij marketing;
– Meehelpen met het onderhouden van de website en sociale media;
– Projectmanagement;
– Meedenken over de verdere uitbouw van zowel Bazarow als DLVA. 

Vereisten
– Je bent een HBO/WO student(e) met een relevante studie-achtergrond (marketing, communicatie, journalistiek, literatuurwetenschappen etc.)
– Je bent enthousiast, creatief, leergierig en hebt een hands-on-mentaliteit;
– Je hebt affiniteit met media;
– Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Je bent beschikbaar vanaf juni 2021 of vanaf september 2021. De stage duurt minimaal 3 maanden.

Wat bieden wij?
– Een leuke en afwisselende stage met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
– Professionele vakinhoudelijke begeleiding. Je komt hier om te leren;
– Je maakt kennis met een groot aantal aspecten van het boekenvak;
– Samenwerking in een gezellig en divers team;
– Doorgroeimogelijkheden;
– Stagevergoeding.

Solliciteren?
Wil jij deel uitmaken van ons team? Overtuig ons waarom jij dé nieuwe journalistiek en marketing stagiair(e) bent voor Bazarow en De Leesclub van Alles door jouw motivatiebrief (kort) en CV (lang) op te sturen. Deze kun je mailen naar: roeland@deleesclubvanalles.nl t.a.v. Roeland Dobbelaer. Graag ontvangen we je sollicitatie voor 1 juli 2021.

Profiel van de organisatie
Bazarow 
is een verkopende boekensite die werkt aan een betere en eerlijkere verdeling van inkomsten in het boekenvak. We onderscheiden ons daarnaast van andere boekensites door een sterke inhoudelijke kant. Dit gebeurt in de vorm van nieuws, agenda, recensies en vooral het tweewekelijkse digitale magazine.

De Leesclub van Alles is een recensiesite die over alle soorten boeken recensies plaatst. Er is veel samenwerking tussen Bazarow en DLVA. De voornaamste manier van samenwerken is het doorplaatsen van recensies van DLVA naar Bazarow. 

Meer weten? Bel dan met Roeland Dobbelaer, hoofdredacteur Bazarow Magazine/De Leesclub van Alles: 06-42224455

Eerdere stagiaires van Bazarow en De Leesclub Van Alles:
Isolde
Tijdens mijn stageperiode bij Bazarow kreeg ik de kans om mijn schrijfvaardigheid te actief te trainen en bij te houden. Omdat je tijdens de stage iedere dag zeker één, maar meestal meerdere berichten schrijft, ga je snel vooruit. De stage is verder heel veelzijdig, naast nieuwsberichten werk je ook aan interviews en andere projecten. Hiernaast krijg je de gelegenheid om eigen initiatieven te nemen als je ideeën hebt voor de site of het magazine. Je werkt in een team met mensen die een passie voor boeken delen, en dat is heel fijn en gezellig.

Renske
De stage bij Bazarow en de leesclub van alles is veelzijdig. In een vrij beperkte periode (in mijn geval 20 weken) leer je snel veel verschillende vaardigheden aan. De focus ligt vooral op nieuwsberichten schrijven en het magazine maken. Maar er is ruimte genoeg voor interviews afnemen en het schrijven van recensies. Een veelzijdige stage waarbij je veel kunt leren. Eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd en zo heb ik met de andere stagiaires en hoofdredacteur en stagebegeleider Roeland zelf meerdere leuke projecten opgezet en met succes kunnen afronden.

--

Service & contact

Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder

Klantenservice

Gratis bezorging

vanaf € 17,50

Retourneren

retourneer je artikel

Op werkdagen voor 23:00 besteld

morgen in huis

Stevig verpakt

bezorgd door PostNL

Veilig en snel winkelen

Betaalmogelijkheden