Aveling-de Jong, Astrid

Aveling-de Jong, Astrid

Ik ben Astrid Aveling-de Jong, 54 jaar en ik woon in het mooie Rotterdam… samen met mijn man Martin, met wie ik al 36 jaar lief en leed deel. We hebben samen 2 kinderen en inmiddels ook 2 kleinkinderen. Martin is sinds een aantal jaren ziek, kan niet meer werken en ik probeer hem in alles zo goed mogelijk te ondersteunen. Verder ben ik een zeer betrokken moeder en oma en sinds kort ook mantelzorger voor mijn moeder van 84. 
Mijn hobbies zijn lezen, schrijven (gedichten en columns), het bezoeken van rommelmarkten en kringloopwinkels, muziek (ik spaar vinyl) én planten en bloemen. Ik ben een huismus. Mijn huis is kleurrijk en staat vol met vintage spullen, planten, boeken en muziek(instrumenten). Ik heb een heerlijk groot balkon, waar ik mijn groene vingers graag op loslaat.
Ik schrijf al heel mijn leven verhaaltjes. Mijn eerste publicatie was toen ik 6 was, in de schoolkrant. Tegenwoordig heten die verhaaltjes blogs en columns, maar de kern blijft hetzelfde… mijn kijk op de wereld delen. Ik schrijf voor MantelzorgNL, in het recente verleden columns voor Perfecte Buren en nu dus voor Bazarow. Leuk!

Wil je meer weten? Mail me maar op astridaveling@gmail.com of neem een kijkje op mijn Instagram of Facebook. Daar staan ook al mijn gedichtjes, die ik ‘hersenspinsels’ noem. Voor nu, groetjes vanuit Rotterdam. Astrid

1 Recensies

Ik werk al (ik krijg er alleen niet voor betaald)