‘All I want for Christmas is you’

Donderdag, 17 december, 2020

Geschreven door: Onbekend
Artikel door: Perfecte Buren

Books and Butterflies – eerder ook gekend als Publishing Romance – is een gloednieuwe imprint met focus op romantiek. Het wordt gerund door twee goede vriendinnen. Victoria van Assche is de drijvende kracht achter Books and Butterflies. Sabine Fransen is de stille kracht achter de uitgeverij, de brainstormer en de motor.

All I want for Christmas is you is hun eerste uitgave, een bundel kerstverhalen die op 26 november is verschenen. Ze zijn te koop op alle bekende e-book sites. Begin 2021 verschijnt een Valentijn bundel en daarna een boek van auteur Sophia Jager.

In All I want for Christmas is you zijn maar liefst tien verhalen gebundeld van uiteenlopende auteurs. Stuk voor stuk zijn het verhalen die helemaal bij deze tijd van het jaar passen en hoewel het thema Kerst is, hebben de auteurs er een verschillende inhoud aan kunnen geven. Daardoor ontstaat een evenwichtige bundel met veel variatie in thematiek. Erg leuk vond ik het dat bij elk verhaal ook een korte biografie stond van de auteur, dat geeft wat extra kleur. Zo kom je er achter dat Britt van der Jagt pas vijftien jaar is. Het romantische Garderobejongen is van haar hand. Een knappe prestatie!

Alle verhalen in de bundel zijn mooi en goed geschreven maar natuurlijk heb je als lezer wel altijd een paar verhalen die je beter bevallen, dat is heel persoonlijk.

Hereditas Nexus

Voor mij zijn dat Kerstwonder van Anne May, een verhaal over ‘Kerst bij de Wintertjes’ met een mooie twist. Maar ook Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn van Yvonne Sonke waarin de relatie tussen vader en zoon onder druk staat. Tot slot wil ik ook Naar huis voor Kerst vermelden van Marthe Verelst, het laatste verhaal in de rij, ouderwets leuke romantiek!

Al met al dus gewoon een heel leuke bundel met kerstverhalen om al in de juiste stemming te komen, vier sterren.

Jeannie

Eerder verschenen op Perfecte Buren.