Blogtour ‘Lowlands love stories’

Donderdag, 30 juli, 2020

Geschreven door: Onbekend
Artikel door: Perfecte Buren

Het boek bevat vier verhalen, waarvan het laatste een bonus verhaal is. De eerste drie love stories zijn in augustus 2017 eerder gepubliceerd in de bundel Liefde op Lowlands door uitgeverij Tinteling Romance.

1. Op heterdaad
2. Muiltje in de modder
3. Foutief verliefd
4. Benefietconcert met bijwerkingen (bonusverhaal)

Het zijn vier heerlijk romantische verhalen die pikante erotische scenes bevatten. Zij spelen zich, zoals de titel aangeeft, af rondom Lowlands. Je leest in Lowlands love stories over de band Dark Mist Rising. Lowlands is het grootste festival waar ze tot nu toe mochten optreden.

Er zijn vier verschillende invalshoeken: de ene keer gaat een verhaal over een bandlid zelf, de andere keer over een fan van de band. Elk van deze verhalen heeft zijn eigen charmes en ik vond ze alle vier erg leuk om te lezen. Je zou de verhalen los van elkaar kunnen lezen, maar juist door de rode draad vormen ze een mooi geheel.

Boekenkrant

Persoonlijk vond ik Muiltje in de modder het leukst om te lezen. Ik had hier echt het gevoel bij het festival aanwezig te zijn. Je maakt het festival mee vanaf het begin, van wachten in de rij om het terrein te mogen betreden na controle, het zoeken van een goede plek en daarna op pad gaan naar de optredens.

Lily Frank weet de sfeer zeer goed neer te zetten. Ook de personages waren goed uitgewerkt. Dit verhaal bevat elementen van het sprookje Assepoester, wat erg leuk was om te lezen. Maar ook het verhaal Foutief verliefd was erg goed, dit had naar mijn mening de meeste diepgang. Het gaat over de seksuele geaardheid van een de bandleden en hoe zij ermee omgaat. Het toont wat voor diepe wonden er achter kunnen blijven als mensen je niet accepteren zoals je bent.

Ik heb erg van dit boek genoten. Het gaf mij het gevoel van een feestelijke zomer vol mogelijkheden en liefde. Lowlands love stories is absoluut een aanrader om lekker tijdens je vakantie te lezen. Ik geef het graag 4 sterren.

Jeanine

Eerder verschenen op Perfecte Buren.