Blogtour 'Sugar Rush'

Vrijdag, 19 maart, 2021

Geschreven door: Onbekend
Artikel door: Perfecte Buren

Vier vuurrode enveloppen liggen op de keukentafel wanneer hij die avond thuiskomt. Genummerd, met zijn naam in hoofdletters erop geschreven, en het tijdstip waarop hij ze mag openen. Hij probeert zich te herinneren of hij zijn eigen verjaardag toevallig is vergeten, wat niet zo is. Het is ook geen Valentijn of een andere idiote feestdag voor verliefden. Hij opent de eerste envelop met bevende vingers, en leest de korte tekst: Ik heb zin in een Sugar Rush. Jij ook? Hij staat verstomd. Hij herkent haar handschrift. Maar nee, zij toch niet? Dat kan niet, zij is wel de laatste aan wie hij denkt. Maar wat als zij het toch is? Hij reikt naar de tweede envelop. Het spel is begonnen.

Sugar Rush neemt je vanaf de allereerst zin mee. Je kan niet snel genoeg lezen om meer te weten te komen over de geheimzinnige enveloppen. Je voelt letterlijk tot in iedere vezel de sluier van geheimzinnigheid en romantiek die rond de 4 enveloppes hangt. Je telt mee de minuten af om te weten te komen wat de volgende stappen gaan zijn. Je maakt als lezer bijna deel uit van het spel.

Er is voor dit verhaal geen betere omschrijving dan een regelrechte ‘Guilty Pleasure’. Een zoete praline waarvan je intens kan genieten en die veel te snel op is. Ik geef ook dit boek 4 zoete sterren.

Peggy

Ons Amsterdam

Eerder verschenen op Perfecte Buren.