Bruiloft in de B&B

Zaterdag, 14 januari, 2023

Geschreven door: Kaat De Kock
Artikel door: Ramona van den Berg

Iedereen is er voor elkaar en hebben het beste met elkaar voor

[Recensie] In dit derde deel in de B&B reeks keren we weer terug naar Hanne en haar vrienden. Ze gaan een drukke periode tegemoet. Hanne heeft haar B&B vol met gasten en ze regelt ook nog eens het trouwfeest van Kristie. Kristie is haar beste vriendi0n en de meiden kennen elkaar door en door. Het wordt Hanne nog zwaarder gemaakt wanneer Julia opeens voor de deur staat en blijft crashen bij Hanne. En als klap op de vuurpijl belandt Nathan, de vriend van haar moeder ook nog eens in het ziekenhuis. Kan Hanne alle ballen hooghouden?

Bruiloft
Hanne is helemaal hoteldebotel van haar Rémi. Ze hebben het goed samen. Door de aankomende bruiloft worden beiden wel wat onderdruk gezet. Want wonen ze nog niet samen? Willen ze geen kinderen? Terwijl beiden het allemaal wel prima vinden zoals het nu gaat. Moeten Hanne en Rémi ook niet eens trouwen? Blijkbaar is dat echt een ding van het dorp. Maar de twee laten zich niet beïnvloeden en genieten van het leven samen. Heerlijk dat deze twee personages zo down to earth zijn en blijven.

Kristie is blij met Hanne als weddingplanner, want Hanne denkt in oplossingen en dat is wat ze nodig heeft. De meiden hebben veel lol tijdens de voorbereidingen. Ze moeten ook wel denken in oplossingen want niet alles verloopt even soepel.
Door de komst van Julia wordt het nog hectischer in de B&B. En haar komst zorgt voor het nodige volk, maar ook dit krijgt Hanne voor elkaar.

Heerlijk wegleesboek
Wanneer Nathan in het ziekenhuis ligt merk je pas wat een eenheid deze groep mensen rondom Hanne en haar moeder is. Ze werken allemaal samen om te zorgen dat alles voorspoedig verloopt. Dat maakt dit boek tot zo´n heerlijk weg-lees boek. Iedereen is er voor elkaar en hebben het beste met elkaar voor. Dit derde deel is weer net zo vlot geschreven als de voorgaande in deze reeks en ik voelde me weer helemaal thuis tussen Hanne, Kristie, Julia en Jade.

Het Weer Magazine

Eerder verschenen op Ramonaleest

Boeken van deze Auteur:

Bruiloft in de B&B

De B&B - Zomer in de B&B

Mama Heks

De B&B 1 - Winter in de B&B